Free running - Doe mee!

Hou je van uitdagingen en wil je coole tricks leren?
Free running is een spectaculaire sport waarbij je je zo soepel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Je hebt het vast al eens langs zien komen op filmpjes. Jongens die over en tegen muren springen, salto's maken en zo creatief mogelijk van A naar B gaan.

 

resizefoto001Free running oefen je veilig en op de juiste manier bij Gymnastiekvereniging Volharding. Want daar leer je onder begeleiding van een deskundig docent van Minded Motion de obstakels te beheersen. Free run gaat over lichaamscontrole en het leren verkennen van eigen grenzen. Door betere lichaamscontrole en een beter besef van risico's, verbetert de motoriek en is het juist een preventie tegen blessures! Durf jij de uitdaging aan? Kom dan langs! De eerste 2 lessen zijn gratis.

 

Voor wie, waar en wanneer?20160513 181444

• Voor iedereen vanaf 7 jaar en ouder!
• In Zalzershaof, Zalzerskampweg 64, Hout-Blerick
• De proeflessen zijn iedere zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur (m.u.v. schoolvakanties)
• Bekijk het lesrooster voor het volledige lesoverzicht.

 

Extra les op zaterdag

Er is veel belangstelling voor de freerunning lessen die Minded Motion voor onze vereniging verzorgt. Daarom zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om uit te breiden.

Het is mogelijk voor onze leden om op zaterdag te trainen in plaats van op vrijdag. Ook is het mogelijk om twee lesuren te trainen (vrijdag en zaterdag). Geldt dat voor jou, laat dit dan weten aan Jolanda Houben-Janssen  door je naam te vermelden, je emailadres en als je al op vrijdag freerunt, gedurende welk lesuur dit is.

Heb je vragen over freerun? Neem dan contact op met Mike van den Broek of bel hem op 06-37375362.

Op zaterdagen is Zalzershaof niet altijd geopend, maar de gymzaal uiteraard wel. Loop dan door de poort aan de achterkant en pak de 2e deur, deze is open.

 

Kleding:

Sportkleding, sportschoenen.

 

Wil je meedoen?

Kom kijken of doe vrijblijvend 2x mee op een zaterdag en beslis daarna. Aanmelden kan via onze contactpagina. Je krijgt geen bevestiging van de aanmelding. Je kunt gewoon naar de lessen komen en wij verzorgen de rest. Wat kost Free Running bij Volharding? Check het hier. Toch nog vragen? Bel Mike van den Broek van Minded Motion - 06-37375362 of Jolanda Houben van Volharding - 077-3825049.

Aanmelden kun je doen door het formulier in te vullen. Vergeet niet om een startdatum aan te geven. Kom daarna naar de les die je zelf hebt aangegeven op het formulier.

TIP: Volg ook de nieuwspagina van Minded Motion. Vanaf nu gaan zij alle informatie over de lessen van Minded Motion delen via hun website en social media. Denk hierbij aan evenementen, lesuitval of vakanties.
Ook gaan ze wekelijks leuke filmpjes van de freerunners delen via deze kanalen.

 

Vakanties

Zomervakantie 2019: 8 juli 2019 t/m 18 augustus 2019 
Herfstvakantie 2019: 14 oktober 2019 t/m 20 oktober 2019 
Kerstvakantie 2019/2020: 23 december 2019 t/m 5 januari 2020
 
De free runners trainen 40 uur per jaar. Het kan zijn dat Minded Motion afwijkende data aanhoudt voor wanneer er geen les is. Dit wordt altijd tijdig gecommuniceerd tijdens de lessen.

 

0
0
0
s2sdefault