Wijizigingen in het free runnen


In 2016 zijn wij gaan samenwerken met Minded Motion uit Helden voor de freerunning-lessen. Minded Motion is de grootste freerunning-organisatie van Limburg en Brabant en geeft wekelijks les aan 1600 freerunners.
Zij huren de freerunning-trainers in en zij verzorgen de lessen voor Gymnastiekvereniging Volharding.

Door de groei van Minded Motion hebben zij hun eigen trainers hard nodig en past het verhuren van trainers niet meer binnen hun beleid.

Dit betekent dat wij in goede afstemming met Minded Motion hebben afgesproken de samenwerking aan te passen.
Wij gunnen Minded Motion de mogelijkheid om de lessen zelfstandig over te nemen. Concreet leidt dit tot het volgende:

•             Wij stoppen per 01/02/2021 (einde huidige contributieperiode) met het aanbieden van freerunning-lessen door GV Volharding.
•             Minded Motion neemt per die datum de lessen in Hout-Blerick over van GV Volharding.


De overgang naar Minded Motion biedt echter ook voordelen:

•            Vanaf 01/02/2021 zal er een directe communicatie zijn van Minded Motion naar jullie, zonder tussenkomst van anderen.
•            Jullie kunnen gebruik maken van het Ledenportaal van Minded Motion en de Sportbit App waar jij je account, jouw lesoverzicht en abonnement volledig kunt beheren.
•            Het wordt het makkelijker en voordeliger om een extra les te volgen.
•            Deelname aan events van Minded Motion wordt gemakkelijker.


Aan de samenwerking tussen GV Volharding en Minded Motion komt echter geen einde!

Wij blijven met Minded Motion samenwerken en verwachten in 2021 te starten met het aanbieden van pre-freerunning lessen.
Dit zijn een soort van freerunning-lessen voor kinderen t/m 7 jaar. Zo krijg je een goede basis en ga je vanaf 7 jaar door naar de échte freerunning lessen van Minded Motion.
Zodra er meer informatie bekend is over het pre-freerunning, vermelden wij dat op onze website.


Stappenplan inschrijving Minded Motion

Minded Motion verwelkomt jullie graag als lid! Als jullie de overstap willen maken naar Minded Motion vanaf 01/02/2021 dan kun je een inschrijving doen via het Ledenportaal van Minded Motion.

STAP 1: Ga naar de volgende webpagina: https://mindedmotion.sportbitapp.nl/cbm/account/aanmelden/abonnement en vul alle gegevens van de freerunner zorgvuldig in.

Zorg dat je de Nieuwsbrief aan vinkt, anders ontvang je geen mails en informatie van Minded Motion.

LET OP: KIES BIJ STARTDATUM 01/02/2021 (wij kunnen dit niet achteraf aanpassen).
 
STAP 2: Na de inschrijving met incassomachtiging ontvang je een activatiemail (indien je deze niet hebt ontvangen check je spam); activeer je account zodat het abonnement bevestigd wordt.

STAP 3: Jullie hoeven niets meer te doen, ga gewoon naar de les waar je altijd les hebt gevolgd. Jullie hoeven je niet in te schrijven op een les. Wij gaan ervoor zorgen dat je wekelijks op dezelfde les wordt ingepland.

Helaas heeft Minded Motion geen optie om de inschrijfkosten niet te berekenen bij de aanmelding en eerste incasso. Minded Motion zal daarom achteraf een verrekening doen waardoor de inschrijfkosten bij de tweede incasso in mindering worden gebracht.
Mochten jullie vragen hebben over de overgang naar Minded Motion, de inschrijving of Minded Motion dan kun je contact opnemen met Minded Motion via het telefoonnummer 077-208 6212 of via .

Ook kun je een kijkje nemen op: https://mindedmotion.com/nl/service/faq/school.

Wij willen jullie bedanken voor alle jaren dat jullie bij ons actief zijn geweest en hopen dat jullie nog jaren blijven sporten bij Minded Motion!

 

 

0
0
0
s2sdefault