Een overzicht van de door Volharding gehouden activiteiten in 2015.

 

Succesvolle 5e editie Venlose Turnkampioenschappen

Op zondag 8 november 2105 hebben voor de vijfde keer de Venlose Turnkampioenschappen voor de recreatiegroepen plaatsgevonden. 150 kinderen streden in zes categorieën om de 1e, 2e of 3e plaats in de Sporthal Rijnbeek in Venlo. De categorieën bestonden uit meisjes in 4 verschillende leeftijdscategorieën, jongens en de plusgroep. De wedstrijden bestonden uit de balk, brug, vloer en sprong en hebben verdeeld over de ochtend en middag plaatsgevonden.

Het was een geslaagde dag. De kinderen hebben met veel plezier en trots geturnd voor een groot publiek. Iedereen ontving een medaille en diploma en de winnaars van de 6 categorieën zijn met een mooie beker naar huis gegaan.

Uit onze verenigingen namen de jongensgroep deel en de meisjes recreatief. Vooral de jongens waren succesvol: de eerste en tweede plaats was voor Volharding en de derde plaats ging met 0.1 punt verschil naar Sparta. Onze hulpleidster, Lieve Houben, kwam uit voor Oympia en wist een eerste plaats te bereiken.

De Venlose Turnkampioenschappen zijn een initiatief van de Venlose turnverenigingen Leonidas Tegelen, Olympia Blerick, Sparta Venlo en Volharding Hout-Blerick. Volgend jaar in het eerste weekend van november vindt de zesde editie plaats.

De uitslagen:IMG 9839

Meisjes 5/6 jaar:

1 Myrthe De Bruijn (Leonidas)

2 Navai Aarts (Leonidas)

3 Emma Klaassen (Sparta)

 

Meisjes 7/8 jaar:

1 Macey Driessen (Olympia)

2 Chayenne Hermans (Sparta)

3 Femke Huijs (Sparta)

4 Esmay Cheung (Sparta)

5 Danithia Theunissen (Olympia)

6 Laura Berden (Volharding)IMG 9703

Nb: vanwege omvang groep hier 6 bekers toegekend

 

Meisjes 9/10/11 jaar (geen deelnemers van Volharding):

1 Lieve Houben (Olympia)

2 Gwenn Vullings (Leonidas)

3 Inge van den Randen (Sparta)

1 Romy Donné (Olympia)

2 Emily Verheijen (Sparta)

3 Danielle Leenders (Sparta)

 

Jongens:

1 Finn Tönnessen (Volharding)IMG 9802

2 Brian Kreutz (Volharding)

3 Ilisias Leupen (Sparta)

 

 

 

 

 

 

 

PLUS Benders steunt vereningingsleven

Wij willen iedereen bedanken die sponsorzegels voor VOLHARDING heeft gespaard.
Het eindbedrag van de sponsorspaaractie is € 1.091,-
Een geweldig resultaat!

 
 SponsoraktieCheque

                                                                                             Bedankt !

 

27 Februari: Dansles voor basisschool Extralent

Volharding verzorgt dansles voor kinderen van basisschool Exralent te Blerick op 27 februari 2015. Om de kinderen van de hoogbegaafde school een extra prikkeling, uitdaging of iets nieuws aan te bieden is namens Volharding door Lizan Ewalds een les kinderdans gegeven aan de basisschool kinderen. Ze hebben er volop van genoten.

resizefoto002resizefoto001

 

15 Maart: Opendag Volharding

Thema: Circus

Circus Renz is na optredens in Venlo vertrokken en Volharding neemt het circus over. Op zondag 15 maart 2015 hebben de groepen zich gepresenteerd in het circus van Volharding.

Onder grote belangstelling hebben de kinderen circusvoorstellingen gegeven in sportzaal die omgetoverd was tot circuspiste. Een heuse circusdirecteur was aanwezig om de groepen aan te kondigen. De artiesten kwamen op via een echte ballonnenboog. Er werden allerlei oefeningen en acrobatische toeren uitgehaald in de circuspiste. Het verveelde geen moment. Alleen zal het een ieder opgevallen zijn dat het eenwielertje niet gebruikt werd...tja, waarom niet? Voor jullie een vraag en voor ons een weet.
En bij het circus horen natuurlijk verrassingen....de artiesten kregen als dank en als herinnering bij het naar huis gaan allemaal een (door Lieve) zelf gemaakt zakje popcorn mee.

DSC00974