Body & Fit Body & Fit
Body & Fit is een les waarin een combinatie gemaakt wordt van een conditie-training, kracht- en coördinatie oefeningen, waarbij je zowel grote als kleine spiergroepen traint.

Tijdens de lessen train je een gedeelte van de les het cardiovasculaire systeem, waarbij je vet verbrandt, een betere conditie krijgt en het heeft een gunstig effect op de stofwisseling.

Tijdens het tweede gedeelte van de les worden de spierversterkende oefeningen in combinatie met de coördinatie oefeningen uitgevoerd en uiteraard wordt er gedurende dit onderdeel continue inspanning van je core gevraagd.

Iedereen kan op zijn of haar level meedoen wil je meer intensiteit dan kan dit, wil je minder intensiteit geen probleem, ook hier wordt rekening mee gehouden.

Met deze les blijf je ‘langer jong’ en houd je allerlei ouderdomskwaaltjes en ongemakken (langer) buiten de deur! Bovendien verlaag je de kans op typische ouderdomsziekten zoals hart- en vaatproblemen, diabetes, etalagebenen, depressiviteit, hoge bloeddruk etc.

De botten worden sterker en je conditie blijft op peil zodat je in het dagelijks leven beter belastbaar bent. Je belasting en je belastbaarheid worden in dit programma op een verantwoorde wijze op elkaar afgestemd.

De lessen worden gegeven op woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Loop eens binnen op de woensdagavond bij Zalzershaof. Doe mee !